Youropia Flag

Fan Club Αγγλικών Ομάδων (Μέρος IΙI)


Ταξιδέψαμε ως το Βορρά της Αγγλίας, τραγουδήσαμε στις pub του Μάντσεστερ και ρίξαμε «Κανονιές» στο ιστορικό λιμάνι του Liverpool. To «Youropia.gr» σας παρουσιάζει τα ελληνικά Fan Club των μεγαλύτερων αγγλικών ομάδων. Λάβετε θέσεις…


Κι αφού περιηγηθήκαμε στους δρόμους του Μάντσεστερ ήρθε η ώρα να ανηφορίσουμε για το Λονδίνο και συγκεκριμένα προς το «τερατώδες» Emirates. H Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Arsenal εδώ και 9 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των αγαπημένων «Κανονιέρηδων». Ακολουθήστε την….

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Λέσχης: «Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Arsenal (Π.Λ.Φ.Α.) ξεκίνησε τις προσπάθειές της το καλοκαίρι του 2002. Η επίσημη έναρξη της Λέσχης τοποθετείται στις 17/5/2003, ημέρα του τελικού κυπέλλου Αγγλίας, όπου η Arsenal νίκησε την Southampton 1-0. Από τότε η Π.Λ.Φ.Α. έχει αγκαλιάσει 190 φίλους από ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ ανακήρυξε ως επίτιμα μέλη τους Έλληνες πρώην παίκτες της Arsenal Στάθη Ταυλαρίδη και Μιχάλη Παπαδόπουλο, καθώς και την υπεύθυνο των Supporters Club της ομάδας ανά την υφήλιο κα Jill Smith».

«Σκαλίζοντας» κανείς το site του συλλόγου θα βρει πολλά και αξιόλογα πράγματα. Αρχικά πλούσια ειδησεογραφία για τα αγωνιστικά νέα της αγγλικής ομάδας. Μέσα από μια ειδική ενότητα ο χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να πληροφορηθεί για τον τραυματισμό του Φ. Πέρσι, τα σχέδια του Βενγκέρ και πολλά άλλα.

Παράλληλα, μπορεί να ταξιδέψει στην ιστορία του Club μέσω μιας άρτιας προβολής όλων των γεγονότων που πραγματοποιήθηκαν από τα μέλη του συλλόγου. Διαγωνισμοί, events και αναμνηστικά δώρα συνθέτουν το παζλ μιας αξιόλογης προσπάθειας που καλύπτει επάξια το κενό ύπαρξης ενός ολοκληρωμένου club φίλων της αγγλικής ομάδας.

Ασφαλώς μέσα στις δυνατότητες των μελών είναι τα ταξίδια στη Γηραιά Αλβιόνα κι η παρακολούθηση των παιχνιδιών των «Κανονιέρηδων». Οι εκδρομές για τα σημαντικότερα παιχνίδια είναι συχνές κάθε χρόνο ενώ χαρακτηριστικά φέτος για τον αγώνα με την Barcelona στο Champions League το ενδιαφέρον για ένα «μαγικό χαρτάκι» ήταν τεράστιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο site λειτουργεί ηλεκτρονική αίτηση εισιτηρίων προς διευκόλυνση των χρηστών – μελών ενώ με τακτικές ανακοινώσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τους επερχόμενους αγώνες και τη διαθεσιμότητα. Ίσως τελικά το Emirates δεν είναι και τόσο μακριά!

Επίσης, ο πρότυπος ιστότοπος σου δίνει τη δυνατότητα να αφήσεις το δικό σου σχόλιο στο βιβλίο απόψεων, να κάνεις τις δικές σου υποδείξεις καθώς και να ενημερωθείς για τα τελευταία κοινωνικά – πολιτιστικά νέα του Club.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι η Λέσχη έχει βραβευτεί από την κορυφαία σχολή ποδοσφαίρου στον κόσμο, την «Arsenal Soccer Schools» το 2007. Κατά τη βράβευση ο πρόεδρος της Π.Λ.Φ.Α., Δημήτριος Προβατάς, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Σας προσκαλούμε να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεια που κάνει το Σωματείο μας για να υποστηρίξει την διάδοση του ονόματος της Arsenal στην Ελλάδα και ως γονείς σας παρακαλούμε να βοηθήσετε τα παιδιά μας στην ψυχοσωματική τους διάπλαση. Μέσω του αθλητισμού και μάλιστα του ποδοσφαίρου, δίνεται η δυνατότητα ώστε η νέα γενιά να αποκτήσει ήθος, ευγενή άμιλλα, ευ αγωνίζεσθαι, κοινωνικότητα και αγωνιστικότητα. Δίνεται η ευκαιρία ώστε η αυριανή κοινωνία μας να αποτελείται από ανθρώπους με κοινωνική συνείδηση και ομαδικό πνεύμα». Ευθύμιος Σαββάκης
 
 
* Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της Λέσχης, την 9χρονη πορεία της, τη στέγασή της, τα τηλέφωνα επικοινωνίας, τις προϋποθέσεις εγγραφής και πολλά άλλα μπορείτε να επισκεφτείτε το site «www.arsenalhellas.gr». Μπείτε κι εσείς στην οικογένεια των «Κανονιέρηδων»! 
 


Αφήστε το σχόλιό σας

Το σχόλιό σας αποθηκεύτηκε με επιτυχία!
Μόλις ελεγχθεί από το διαχειριστή θα δημοσιευτεί.Σχόλια


Το όνομά σας... στις 06/08/2012 00:55:16
https://www.facebook.com/pages/This-Is-England/321396661288308