Youropia Flag

Fan Club Αγγλικών Ομάδων (Μέρος Ι)


Ταξιδέψαμε ως το Βορρά της Αγγλίας, τραγουδήσαμε στις pub του Μάντσεστερ και ρίξαμε «Κανονιές» στο ιστορικό λιμάνι του Λίβερπουλ. To «Youropia.gr» σας παρουσιάζει τα ελληνικά Fan Club των μεγαλύτερων αγγλικών συλλόγων. Λάβετε θέσεις…


Το χορό θα ξεκινήσει ποια άλλη από την χιλιοτραγουδισμένη Manchester United. Οι «Μπέμπηδες» έχουν κατακτήσει εκτός από κάθε τρόπαιο στον πλανήτη και τη λατρεία εκατομμυρίων. Από τον κανόνα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ούτε η χώρα μας με τη Θεσσαλονίκη να φιλοξενεί το πρότυπο Fan Club των «Κόκκινων Διαβόλων».

«Η αγάπη για τη MANCHESTER UNITED υπήρχε εδώ και χρόνια. Το όνειρο για την δημιουργία της πανελλήνιας λέσχης φίλων της MANCHESTER UNITED ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2005. Ήταν κάτι αναγκαίο αλλά οι κινήσεις για τη δημιουργία και λειτουργία του έπρεπε να είναι προσεγμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Η τέλεια οργάνωση εξάλλου, ήταν αυτή που χαρακτήριζε πάντα την MANCHESTER UNITED» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Club.  

Παρόλα τα εμπόδια που προέκυψαν στην πορεία, λίγους μήνες αργότερα το όνειρο παίρνει σάρκα και οστά  κι οι φίλοι της αγγλικής ομάδας αποκτούν τη δική τους στέγη. «Μετά από αρκετές συναντήσεις μέσα στο μήνα Μάρτιο, η αρχική ιδέα πήρε σάρκα και οστά την 1η Αυγούστου 2005. Από τις πρώτες ακόμα συναντήσεις οι φίλοι της ομάδας εξέφρασαν την ανιδιοτελή αγάπη τους για την ομάδα και κύριος στόχος του HELLENIC SUPPORTERS CLUB θα ήταν η στήριξη και διάδοση της ιδέας που λέγεται MANCHESTER UNITED».

Σταδιακά οι φίλοι πολλαπλασιάζονταν και το Club απέκτησε τεράστια δυναμική, πραγματοποιώντας παράλληλα πολλές αξιόλογες δράσεις. «Εκτός από το σχεδιασμό εκδρομών με σκοπό την παρακολούθηση αγώνων στο θέατρο των ονείρων, “Old Trafford”, ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της λέσχης είναι η συχνή επικοινωνία με την επίσημη MANCHESTER UNITED, άλλες λέσχες σε όλα τα μέρη του κόσμου αλλά και η ενεργός συμμετοχή με οιονδήποτε τρόπο στη διατράνωση της ιδέας που λέγεται MANCHESTER UNITED». 

«Εξίσου σημαντική θεωρείται και η έμπρακτη επίδειξη της κοινωνικής ευαισθησίας των μελών και μια από τις κυριότερες δραστηριότητες της λέσχης είναι η συλλογή χρηματικών ποσών με σκοπό τη δωρεά σε κοινωφελή ιδρύματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ήδη μέσα στους πρώτους μήνες λειτουργίας του HELLENIC SUPPORTERS CLUB συγκεντρώθηκε σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο διατέθηκε σε ιδρύματα της Θεσσαλονίκης στη μνήμη του αείμνηστου George Best».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Hellenic Supporters Club παρέχει στα μέλη του τη δυνατότητα να ταξιδέψει στην Αγγλία και να παρακολουθήσει από κοντά όποιο αγώνα της Manchester United επιθυμεί, είτε με τις εκδρομές που οργανώνει το club, είτε μεμονωμένα. Παράλληλα, τα μέλη έχουν έκπτωση 15% στα επίσημα προϊόντα της ομάδας που πωλούνται στο United Sports Store, ενώ μαζί με την ετήσια κάρτα μέλους παραλαμβάνουν και αναμνηστικά δώρα της αγαπημένης τους ομάδας.

Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής, να πληρώσει την ετήσια συνδρομή (που ανέρχεται στα 110 ευρώ) και να απολαύσει ζωντανά όλους τους αγώνες της Manchester United σε ένα πολύ όμορφα διαμορφωμένο χώρο του Club. Μη χάσετε ούτε λεπτό. Η «αρμάδα» του Σερ Άλεξ σας χρειάζεται…Ευθύμιος Σαββάκης

 
* Για περισσότερες πληροφορίες:
 
Τηλ. 2310-850508,6944502554 - Iωάννης Καμπούρης / Email: hellasmu@unitedsports.gr/ Website: www.unitedsports.gr/  Διευθ: Βας.Γεωργίου 20, Θεσσαλονίκη.
 
 
 
 


Αφήστε το σχόλιό σας

Το σχόλιό σας αποθηκεύτηκε με επιτυχία!
Μόλις ελεγχθεί από το διαχειριστή θα δημοσιευτεί.Σχόλια


Δεν υπάρχουν σχόλια...